basic-esd-and-soldering-training-at-printtec_

ESD en Soldeer Training

1 volle dag training in basiskennis voor professionals

Locatie; Demonstratie en Trainingsruimte bij PrintTec

2018 Training data;
** nog te bepalen **
!
2017ESDSLD

Basis ESD en Soldeer Training

Veel dingen veranderen in dit hectische leven. Ook veel details in ESD en soldeertechniek.

Daarom hebben wij een 1 daagse training voor professionals gecreëerd die op dagelijkse basis met elektronica te maken hebben.

- ESD veiligheid basis; persoonlijke veiligheid, producten en behandeling, werkplek, logistiek en controle

- Soldeertechniek basis; legeringen, vloeimiddelen, hand solderen van through-hole en SMD, reiniging, inspectie

Wij gebruiken een presentatie om de theoretische details op een prettige manier door te nemen. Alle deelnemers doen actief mee in discussies over dagelijkse situaties. Op deze manier herkennen de deelnemers hun eigen werksituatie.

Ook bieden wij een erg praktische benadering, want wij testen ESD situaties en zullen handsolderen, reparaties uitvoeren, reinigen en inspecteren aan een soldeerkit.

Verschillende gereedschappen en apparatuur zullen worden gebruikt; ESD test apparaten, loepen, microscopen, soldeer en rework stations, zelfs de nieuwste "state of the art" micro en nano soldeer en desoldeerstations.

Natuurlijk wordt er een drankje en eten geserveerd! En u ontvangt uw eigen ESD werkjas en een cadeautje aan het eind van de dag.

Deze 1 daagse training is bedoeld voor alle operators, om basiskennis te leren over het omgaan met moderne elektronica. Elke operator zou deze training moeten volgen en elk jaar moeten terugkomen op herhaling. Het vergeten van de basisregels in ESD veiligheid en solderen is menselijk, maar moet worden voorkomen om grotere schade aan producten te vermijden.

Zijn u of uw medewerkers actief in; assemblage, reparaties, logistiek? Kom dan ook en volg de training! Tot nu toe waren alle deelnemers aan de training verrast over wat men allemaal geleerd had op deze dag.

Wilt u ook een professional worden? Neem gerust contact met ons op voor meer details.

Deze training kan ook op uw locatie georganiseerd worden.

* Deze training is momenteel alleen beschikbaar in het Nederlands. Maar neem gerust contact met ons op over een Engelse of Duitse versie.